Panorama Challenge

Panorama Challenge

Finnes det noe bedre enn å kunne løse oppgaver basert på en live opptreden? Velkommen til en intens og spennende poengjakt inne og ute på Panorama Hotell & Resort!

  • Antall: Alle gruppestørrelser
  • Hvor: Spilles inne og utendørs i området rundt hotellet
  • Varighet: 90 minutter
  • Pris: 590 per person eks mva (rabatt ved større grupper)
  • Min. pris: 15.000 eks mva
  • Varierte og spennende utfordringer
Panorama Challenge

Om teambuildingen
Panorama Challenge er en kreativ og morsom aktivitet hvor dere mottar en jevn strøm av varierte oppdrag. Oppdragene kan være alt fra fotooppdrag og quiz, til noe dere skal finne eller gjøre. Dere konkurrerer mot hverandre lagvis i denne aktiviteten som kan beskrives som en kreativ poengjakt, og aktiviteten inneholder også en kodejakt som driver aktiviteten framover.

Det er flere oppdrag i spillet enn dere klarer å løse, så her handler det om å legge en optimal strategi, prioritere godt og samhandle på beste vis. Vi lover høyt engasjement, masse moro og uforglemmelige bilder og videoer som resultat!

Slik spiller dere
I tillegg til de generelle oppdragene krydrer vi opplevelsen med lokalt tilpassede oppdrag både inne og ute. Dette kan handle om å finne steder eller objekter, quiz om kystkultur eller en kreativ bilde- eller videooppgave basert på noe lokalt. Aktiviteten kan tilpasses været den dagen aktiviteten avholdes, og dette sikrer en optimal opplevelse for deltagerne.

Det er også mulig å få lagt inn egne oppdrag i aktiviteten. Vi har lang erfaring med skreddersøm av våre aktiviteter, og vi har også en inspirasjonsguide som dere kan benytte til å utforme oppdrag som treffer optimalt.

Panorama Challenge

Dere vil oppleve

Panorama Challenge er en kreativ og kul teambuildingsaktivitet som fremmer samarbeid og styrker lagånden. Til forskjell fra mange andre aktiviteter stiller denne aktiviteten ingen krav til deltagernes fysikk, så her kan alle bidra - og briljere! Aktiviteten treffer bredt med sitt varierte utvalg av oppdrag, og kanskje lærer dere noe dere ikke visste fra før om hotellet, plassen eller kystkulturen på Vestlandet?

Anette Skutle
Anette Skutle
Salgssjef
Lydia Daae Nilsen
Lydia Daae Nilsen
Booking og arrangementansvarlig
Kjetil Johnsen
Kjetil Johnsen
Salgskonsulent