Utendørs boblebad i vår velværeavdeling på Panorama Hotell og Resort

Panorama Spa

I vår velværeavdeling kan du lade batteriene i badstuen med sjøutsikt, eller nyte kystrikets vakre natur i utendørs boblebad. Bare 45 min. kjøretur fra Bergen, kan du oppleve varme og velvære - enten du sitter ute eller inne, sommer eller vinter. Her kan du sole deg året rundt i innendørs solrom og trene i vår lille treningskube mens du nyter fjordlandskapet utenfor vinduet.

Massasje
Massasjebehandlinger er forbeholdt våre boende gjester og er et helgetilbud som må bookes på forhånd.

Se vår massasje-meny her

Massasje og varmebehandling


BADSTUE MED SJØUTSIKT
I badstuen er det ikke bare varmen som skal nytes, men uslåelig vakker utsikt mot sjø og fjord. Temperaturen ligger på behagelige 75-80 grader. Badstuen med dens interiør er spesialdesignet for å gi en optimal og behagelig badstuopplevelse, og er bygget på ekte finsk vis. Ovnen er plassert strategisk midt i rommet for følelsen av å sitte rundt et bål.

Badstue med sjøutsikt

UTENDØRS BOBLEBAD
Vi har to store boblebad med fantastisk utsikt mot fjorden. Det finnes neppe noe bedre enn å sitte her og nyte sjøutsikt og varme.

Utendørs boblebad

SOLEN
Det er med god grunn vi har valgt solen som element i vår nye velværeavdeling. Lukk øynene og kjenn de helsebringende strålene gi deg ny energi og behagelig varme.

Sollyset kommer fra spesiallamper som er helt ufarlig, ingen skadelige UV-stråler.
En time skal tilsvare 20 minutter i naturlig sol.
Solen gir glød i huden, men det er ingen behov for solkrem.
Det anbefales ikke bruk av solbriller – lyset har en positiv effekt

Solrom på Panorama Hotell & Resort

TRENING I GLASSKUBE
Vi tør å påstå dette er Vestlandets råeste lokasjon for et lite treningsrom. I en glasskube på takterrassen kan du trene og samtidig nyte den fantastiske sjøutsikten.

Treningskube