Bildet viser bryggeri og bar i Bryggkjelleren

Bryggkjelleren

Vårt mikrobryggeri

Vi er stolte av å ha vårt eget mikrobryggeri på huset og kunne servere egenprodusert øl til alle våre gjester. Med fokus på detaljer og godt håndverk ivaretar vi våre verdier som er lokalt og ekte. Ølet er håndbrygget slik at hvert brygg får sin karakteristiske smak.

Eksklusiv lounge

I selve bryggeriet har vi laget en eksklusiv lounge, ideell for private selskap og hyggelige stunder. Lokalet har et unikt design med en glassvegg mot bryggekjelene. Lokalet er så stemningsfullt og behagelig at du helst ikke vil forlate det.

Antall: inntil 30 personer
Størrelse: 50-60 kvm
Servering: Tallerkenservering eller buffet

Ølsmaking

Loungen i Bryggkjelleren er designet for å gi en ekstra hyggelig ølsmakings-opplevelse. Sammen med "bryggmesteren", håndlaget øl og utvalgte oster kan du glede deg til en real smaksopplevelse!

Om Bryggkjelleren

Det hele startet som en hobby for to øl-entusiastiske brødre. I 2015-16 bygget de sitt eget mikrobryggeri i nabobygget, med tanke på å produsere for hotellet. Lokalprodusert øl passet godt inn i vår lokale mat- og drikkeprofil. Hotellet fikk produksjonsbevilgning i 2016, de første batchene ble satt, og ølet begynte så smått å selges i bar- og restaurant.

I 2019 var det nye planer på gang - bryggeriet skulle inn i hotellet. Dette ville gjøre det enklere for begge parter, og i tillegg ønsket vi å arrangere ølsmakinger. 15. september 2020 ble Bryggkjelleren lansert og åpnet. I dag har vi 4 ølsorter på kartet og et flott ølsmakingskonsept på plass. Begge deler har blitt svært godt mottatt av våre gjester.

Lydia Daae Nilsen
Lydia Daae Nilsen
Booking og arrangementansvarlig
Anette Skutle
Anette Skutle
Salgssjef