Bilde av Panorama Hotell & Resort

Anmeldelser

Her finner du et utvalg tilbakemeldinger og anmeldelser vi har fått de siste årene.
Vi er takknemlig for alle som tar seg tid til å skrive til oss. <3

Leiligheten med sjøutsikt var veldig fin! Vellvære avdelingen hadde nydelig utsikt og stor fin badstue. En frisk opplevelse på panorama hotell. Anbefales!
Susanne Herfindal
(Google-anmeldelse)
Fjordsuiter
Hei Lydia
Vi ville bare si tusen hjertelig takk til dere alle sammen for at dere gjorde dagen vår til en drøm! Alt var så nydelig og gjennomført. Tusen takk for all tiden, organiseringen, profesjonaliteten og servicen dere har gitt oss! Vi hadde en helt perfekt feiring hos dere.
Hilsen Maria og Eirik
Vi må bare si tusen takk for et fantastisk arrangement i helgen. Det var en suksess fra ende til annen! Sømløst opplegg for oss som organiserte. Fantastisk mat! Fantastisk behjelpelig stab på hotellet. Vennlige og hjelpsomme. Camp Panorama – 10 av 10 poeng.
Hege Wilhelmsen
ATPI NORWAY AS
Skikkelig flott sted! Her følte jeg meg ivaretatt fra jeg kom til jeg dro. Hyggelige og serviceinnstillte ansatte. Ekstra god frokost med hjemmelaget mat og lokale råvarer. Utsikt mot havet. Vil anbefale å ta en tur hit!
Eunike Lois Hanken
(Google-anmeldelse)
Hei Silvia og hotel Panorama
Vi ønsket en lokasjon som ivaretok det å være en samlet gruppe uten forstyrrende momenter som bykjerne og nærliggende utesteder. Dette fikk vi hos dere på hotel Panorama.
Alt av måltider har vært av det høyeste nivået vi har opplevd. Rett og slett terningkast 6. Bemanningen er smilende blid og hjelpsomme når en etterspør hjelp. Vi er også veldig fornøyd med utvalget av aktiviteter.
For vår del valgte vi hav safari i to store ribber samt ølsmaking i husets eget bryggeri i kjelleren. Begge aktiviteter passet utmerket inn i vår konferanse og gav en form for teambuilding tilpasset alle deltagere.

Vi er samtlige 26 deltagere samstemte i at hotel Panorama anbefales på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Kaare Edvardsdal
P-AD Transocean Barents
Utrolig flott hotell, deilig frokost og middag. Nydelig utsikt, store fine rom og kjempegode senger. Hyggelig betjening. Parkering rett ved inngangen.
Prikken over i'en var utendørs jacuzzi. Vi kommer gjerne igjen!

espen527 wrote a review Feb 10, 2024
Tripadvisor
Matopplevelse og velvære i topp klasse
En fantastisk avslappende helg i utrolig vakre omgivelser. Velværeavdelingen var helt topp, men det store høydepunktet var middagen.
Nivået på maten de serverer er helt utrolig på et prisnivå som dette. Vi ble godt ivaretatt av servitører og kort tid etter at vi bestilte kom maten.
Må også tillegges at alle ansatte vi forholdt oss til fra det øyeblikket vi sjekket inn til vi sjekket ut, leverte første klasses kundeservice.
Takk for en FINFIN opplevelse

Vegard L wrote a review Feb 4, 2024
Tripadvisor
Opplevelse som varer! Anbefales på det sterkeste!
Hotellet ligger fantastisk til med havutsikt og topp fasiliteter! Vi ble møtt av et superhyggelig personale som leverte topp service fra ankomst til avreise. Rommene hadde høy standard på både renslighet og interiør.
Vi vil takke for er eksemplarisk opphold, vi kommer igjen!

Lisbeth B wrote a review Feb 3, 2024
Tripadvisor
God mat + god lyd + fint sted = rått!
Meget god mat og flott sted 👌🏻 Takk til flinke servitører for topp service gjennom hele kvelden, også til meg med allergi var det null stress å ordne noe alternativt raskt. Også så godt! Vanvittig bra lydanlegg ga en fin opplevelse av musikken som ble fremført!
Maria R wrote a review Jan 2024
Tripadvisor