Konferanse og møtehotell ved sjøen. En firmasamling med aktiviteter er både engasjerende og samlende for bedriften. Det å gjøre noe sammen på en annen arena skaper samhold og tilhørighet. En god lunsj og vakre omgivelser hjelper også på trivselen.   Ønsker dere transport til/fra byen har vi vår egen buss som er beregnet til dette. Panorama Hotell & Resort

Konferanser og møter

Velg vestlandets vakreste konferansehotell

Sotra er nært Bergen, men likevel langt borte fra byens larm. Her ute ved havet kan du holde gruppen din samlet under konferanser og møter.

Vi har 17 konferanse- og møtelokaler i ulike størrelser, samt 89 lyse og moderne hotellrom.

Vi kan tilby en rekke opplevelser og teambuildingskonsepter som vil gjøre din bedrifts opphold uforglemmelig, og gi den samlende effekten du ønsker for din firmasamling. Vi tilbyr både konferansepakker med mest fokus på det faglige, teambuildingspakker og dagpakker.

Vi har også flotte fasiliteter for de litt mer uformelle samlingene, som Bryggkjelleren.

Vi kan også tilby transport med vår egen buss.

Panoramabussen

Ta kontakt så finner vi en dato og et skreddersydd opplegg som passer din bedrift.

Lydia Daae Nilsen
Lydia Daae Nilsen
Booking og arrangementansvarlig
Anette Skutle
Anette Skutle
Salgssjef
Hei Silvia og hotel Panorama
Vi ønsket en lokasjon som ivaretok det å være en samlet gruppe uten forstyrrende momenter som bykjerne og nærliggende utesteder. Dette fikk vi hos dere på hotel Panorama.
Alt av måltider har vært av det høyeste nivået vi har opplevd. Rett og slett terningkast 6. Bemanningen er smilende blid og hjelpsomme når en etterspør hjelp. Vi er også veldig fornøyd med utvalget av aktiviteter.
For vår del valgte vi hav safari i to store ribber samt ølsmaking i husets eget bryggeri i kjelleren. Begge aktiviteter passet utmerket inn i vår konferanse og gav en form for teambuilding tilpasset alle deltagere.

Vi er samtlige 26 deltagere samstemte i at hotel Panorama anbefales på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Kaare Edvardsdal
P-AD Transocean Barents