Bryllupsdekking på Panorama Hotell & Resort

Selskap

TIL ALLE ANLEDNINGER

Stor eller liten dag, det spiller ingen rolle. Våre lokaler er varierte i størrelse og fleksible i bruk. Vi har selskapslokaler som er perfekte til bryllup, konfirmasjon, jubileum og julebord. Du får også personlig service og oppfølging fra idé til gjennomføring, slik at feiringen blir slik du vil ha den - noe utenom det vanlige.

Under her kan du se våre ulike lokaler. Fra den store Panoramasalen og Fjordblikk som har høyt under taket, til Bryggkjelleren som har en helt egen atmosfære.

Stormsalen, ah.. Her får du den beste utsikten over sjøen, og er det ultimate bryllupslokale. Ikke få brudepar har tatt bryllupsdansen her.

Ønsker du å imponere dine gjester med en opplevelse de sent vil glemme? Da har du Marstein Fyr, et unikt selskapslokale på en øy midt ute på havet.

Ikke nøl med å ta kontakt for et tilbud eller en omvisning.

Kom ut til oss her på Sotra, utenfor Bergen og opplev storslått natur og idyllisk sjøutsikt.

Lydia Daae Nilsen
Lydia Daae Nilsen
Booking og arrangementansvarlig
Anette Skutle
Anette Skutle
Salgssjef
Tilbakemelding fra MER Management, Februar 2022:
Tusen takk for et supert opphold hos dere på Panorama. Og tusen takk for at dere stelte i stand så fint til både seminar, jubileumsfest og for at dere var så fleksible og imøtekommende. Det har vært utelukkende positive tilbakemeldinger på oppholdet. Vi kommer til å anbefale dere videre, og håper å kunne besøke dere igjen.
Beste hilsen Stine.