Rom og suiter - overnatting

Bo godt med storslått sjøutsikt

På Panorama Hotell & Resort får du en overnatting du sent vil glemme. Du vil føle deg som en ny person med majestetisk landskap utenfor vinduene, i en rolig og fredelig atmosfære. Ser du etter en helg med en du er glad i? Sjekk ut romantisk pakke!

Alle våre boende gjester har fri tilgang til Panorama Spa.

STANDARDROM:

Våre rom er moderne og delikat innredet. Et standardrom er 18 m2 med dobbeltseng som kan deles. Flott og innbydende bad med dusj, TV 42" og gratis wifi.

Ordinærpris fra kr: 2890,- inkludert frokost
Tilbudspris fra kr: 2023,- inkludert frokost

SUPERIOR:

Det lille ekstra får du med overnatting i et superior-rom. Rommene er lik i størrelse som standard-rom, men har garantert sjøutsikt og flere fasiliteter som nespresso-maskin.

Ordinærpris fra kr: 3090,- inkludert frokost
Tilbudspris fra kr: 2163,- inkludert frokost

DELUXE:

Unn deg litt luksus med overnatting i et av to deluxerom i andre etasje. Rommet er på 24 m2, har beste sjøutsikt, egen kaffemaskin og et romslig bad. Det er også to godstoler, bord, skrivebord og stol. Badet er romslig og har dobbeldusj.

Ordinærpris fra kr: 3390,- inkludert frokost
Tilbudspris fra kr: 2373,- inkludert frokost

JUNIORSUITER:

16 lekre juniorsuiter med majestetisk beliggenhet og panoramautsikt mot fjorden. Dobbeltseng, senger kan ikke deles. De er 34 kvm, har store terrasser på 10-14 m2 og kaffemaskin.

Ordinærpris fra kr: 3690,- inkludert frokost
Tilbudspris fra kr: 2583,- inkludert frokost

FJORDSUITER

Vi har 7 rorbuer totalt, fordelt på 2. plan, fire i 2. etasje og tre i 1. etasje. Hver rorbu har egen terrasse ut mot sjøen med gode utemøbler.

  • Rorbusuite, plan 1: Terrasse med utgang til bryggeområdet, kjøkken og stue i åpen løsning, 2 soverom med 2 senger i hvert rom, ett bad.
  • Rorbusuite, plan 2: Terrasse, kjøkken og stue i åpen løsning, ett soverom med 2 senger, hems med to senger + mulighet for ekstraseng, ett bad.

Ordinærpris fra kr: 4190,- eks frokost
Tilbudspris fra kr: 3771,- eks frokost

Alle våre boende gjester har fri tilgang til Panorama Spa.

Panorama spa har utendørs boblebad, badstue, solrom og treningskube. Vi har også massasjetilbud.

Lydia Daae Nilsen
Salgssjef og seniorrådgiver bryllup
Anette Skutle
Salgskonsulent B2B