Deluxerom på Panorama Hotell & Resort

Rom og suiter - overnatting

Bo godt med storslått sjøutsikt

Totalt har vi 89 lyse og innbydende hotellrom. Svært mange av disse kan skilte med en slående havutsikt.

Planlegger du en helg med en du er glad i? Sjekk ut romantisk pakke!

STANDARDROM:

Våre rom er moderne og delikat innredet. Et standardrom er 18 m2 med dobbeltseng som kan deles. Flott og innbydende bad med dusj, TV 42" og gratis wifi.

SUPERIORROM:

Superiorrom

Det lille ekstra får du med overnatting i et superior-rom. Rommene er lik i størrelse som standard-rom, men har garantert sjøutsikt og flere fasiliteter som nespresso-maskin.

DELUXEROM:

Unn deg litt luksus med overnatting i et av to deluxerom i andre etasje. Rommet er på 24 m2 og har vakker sjøutsikt. Rommet har to godstoler, bord, kaffemaskin, steamer, badekåpe, skrivebord og stol. Badet er romslig og har dobbeldusj.

JUNIORSUITER:

Juniorsuiter

16 lekre juniorsuiter med majestetisk beliggenhet og panoramautsikt mot fjorden. Sengene er kontinentalsenger av god kvalitet og kan ikke deles. En juniorsuite er 34 kvm, har store terrasser på 10-14 m2, sitteområde, arbeidsområde og nespresso kaffemaskin.

Alle våre boende gjester har fri tilgang til Panorama Spa.
Panorama spa har utendørs boblebad, badstue, solrom og treningskube. Vi har også et populært massasjetilbud i helgene.

Et par i boblebad i Panorama Spa
Resepsjonen
Resepsjonen
Panorama Hotell & Resort
Har vært på Panorama Hotell og Resort ved flere anledninger, og blir like imponert hver gang. Stedet er en perle med rolige og vakre omgivelser ytterst i havgapet. Personalet og de som jobber der tar virkelig jobben sin til det fulle for å gi gjestene en uforglemmelig opplevelse. Skal man skjemme seg selv bort, slappe totalt av og bare nyte så er det her man må reise. Vi gleder oss til å gifte oss her nå i 2024 for et magisk øyeblikk!
Per Kristian Lyrstad Opheim
(Google- anmeldelse)