Hei, trenger du hjelp?

DRØM DEG BORT

89 rom og suiter ved sjøen
Bo godt med storslått sjøutsikt!

Her finner du alt fra lune standardrom til luksuriøse suiter.

Våre spesialdesignede rom kommer i ulike størrelser tilpasset alt fra forretningsreisende til romantiske weekendopphold.


Standardrom

SMALL ROOMS - BIG DREAMS

Våre rom er moderne og delikat innredet. Et standardrom er 18 m2 med dobbeltseng som kan deles. Flott og innbydende bad med dusj, TV 42" og gratis wifi.


Superiorrom

WHAT A VIEW

Det lille ekstra får du med overnatting i et superior-rom. Rommene er lik i størrelse som standard-rom, men har garantert sjøutsikt og flere fasiliteter som nespresso-maskin.


Deluxerom

SLEEP LIKE A ROYAL

Unn deg litt luksus med overnatting i et av to deluxerom i andre etasje. Rommet er på 24 m2 og har vakker sjøutsikt. Rommet har to godstoler, bord, kaffemaskin, steamer, badekåpe, skrivebord og stol. Badet er romslig og har dobbeldusj.


Juniorsuite

OUR MOST LUXURIOUS ROOMS

16 elegante juniorsuiter med panoramautsikt mot fjorden. Hver suite har en egen privat terrasse på 10-14 m2, sitteområde, arbeidsområde og nespresso kaffemaskin. Sengene er kontinentalsenger av høy kvalitet som ikke kan deles. Tilbakemeldinger på hvor gode disse sengene er er mange!

Rorbusuiter

OCEANFRONT

Disse er ekstra godt egnet for familier og små grupper på opp til 5 pers.

Her får du sol fra morgen til kveld! Kommer du med båt, kan den ligge i vår gjestehavn. Rorbuene er fordelt på to plan med hver sin terrasse ut mot sjøen.

Romantisk pakke ❤️

LOVE IS IN THE AIR

Alle par - enten de er unge nyforelskede, travle småbarnsforeldre eller spreke pensjonister, - Alle trenger de av og til et avbrekk i hverdagen.

En mulighet til å komme seg litt vekk fra det vante, finne roen og ha tid til hverandre. Panorama Hotell & Resort passer perfekt til dette.


Innhold i romantisk pakke:

  • Overnatting for 2 personer i junior suite
  • Frokost for 2 personer, serveres på rommet mellom 9.30-10.00
  • Musserende vin
  • Sjokolade
  • Tilgang til velværeavdelingen
  • 2 badekåper og tøfler på rommet

Kontakt gjerne resepsjonen hvis du har noen spørsmål

Resepsjonen

Panorama Hotell & Resort

Ønsker du å ha med hund?

Firbente venner er hjertelig velkommen! Velg romtypene Juniorsuite eller Rorbusuite hvis du planlegger å ha med kjæledyr.

På grunn av allergi og andre hensyn er det viktig å kontakte resepsjonen for å booke et dyrevennlig rom. De vil da legge inn reservasjon for deg.

Av samme hensyn er det ikke tillatt å ha med dyr inn i hotellets fellesområder.


Hjertelig velkommen!

Partnere
[object Object][object Object]
Følg oss