Restaurant Vesterled

Julebord ved havet

Julebord 2024

Med julebord på Panorama Hotell på Sotra, rett utenfor Bergen, kan du nyte rolig og fredelig julestemning i julepyntet lokaler. Kjenn duften av pinnekjøtt, gløgg og stearinlys i et hotell som er pyntet til juletid. Vi er kjent for julemat i høy klasse, og du vil ikke bli skuffet over over årets julebord heller.

Julebord for firma

Vi ønsker firmaer hjertelig velkommen til et stemningsfullt julebord hos oss. Vi serverer nydelig tradisjonsrik julemat med kalde retter, varme retter og dessert i den flotte restauranten vår.

En servitør på et julebord

Om dere ønsker å sitte helt for dere selv, så har vi mange flotte selskapslokaler dere kan leie. Vi lover også god stemning med musikk, dans og bar utover de sene nattetimer.

Kombiner gjerne julebord med et møte på dagen, en kjekk teambuildingsaktivitet, hotellovernatting og avslutt det hele med en nydelig frokostbuffet sammen med dine kollegaer. Bare ta kontakt med oss for mer informasjon her.

Julebord for familie og venner

Vi arranger også i år "familie-julebord" istedenfor søndagsbuffèt de siste søndagene før jul. Ta med hele familien og kom i skikkelig julestemning i et julepyntet lokale, julenisse og med duften av julemat. Julenissen kommer og deler ut en liten surprise til barna, og vi har også et lekerom man kan bruke.

Dette blir et høydepunkt for hele familien.

To barn med nisselue
Pepperkakehus på julebord

Velkommen!

Lydia Daae Nilsen
Lydia Daae Nilsen
Booking og arrangementansvarlig
Anette Skutle
Anette Skutle
Salgssjef