FRITIDS-
AKTIVITETER

Hva kan du oppleve hos oss?


Forvandle oppholdet ditt med uforglemmelige opplevelser! Utforsk våre spennende aktivitetstilbud som er skreddersydd for både deg og dine kjære.

Panorama Spa

I vår spaavdeling kan du lade batteriene mens du nyter den spektakulære sjøutsikten fra badstuen, eller oppleve kystrikets vakre natur i vårt utendørs boblebad.

Bare en kort kjøretur fra Bergen kan du omfavne varme og velvære, enten du foretrekker å sitte ute eller inne, sommer som vinter. Her kan du sole deg året rundt i vårt innendørs solrom, og trene i vår lille treningskube mens du lar blikket vandre over det majestetiske fjordlandskapet utenfor vinduet.


Vi tilbyr også massasjebehandlinger.


Båtutleie

Opplev kysten og prøv fiskelykken


Når du først har kommet deg til oss anbefaler vi på det varmeste å kjenne på kystens gleder. Få store fiskeopplevelser til havs ved Marstein Fyr eller hyggelige turer til viker og tettsted. Hva med kaffe og is på bryggekanten hos Glesvær kafé?

Vi leier ut 7 båter av typen Øien. Båtene har motor og er enkel i bruk. De ligger til kai ved hotellet. Før utleie vil du få en introduksjon av håndtering av båten. Leietaker skal fremvise båtførerbevis og signere egenerklæring ved utleie. ( Er du født før 1980 så trenger du ikke båtførerbevis).

Priser
Øien 530, 17 fot, 25hk: boende gjest: kr 1300,- | Andre: kr 1700,-
Øien 530 17 fot, 40hk: boende gjest: kr 1600,- | Andre: kr 2100,-
Øien 620, 21 fot, 50hk: boende gjest: kr 1800,- | Andre: kr 2500,-

Prisen inkl. en tank med drivstoff og vester.

Kontakt oss for leie av båt:
Tlf: 56 31 90 00 | [email protected]


Anbefalte turløyper

Oppdag den fantastiske naturen i nærområdet


Forny energien din med en uforglemmelig fjelltur i nærområdene rundt Panorama Hotell! Vårt nærområde byr på spektakulære stier og imponerende utsiktspunkter, Fjellturer er ikke bare en flott måte å oppleve naturen på, men de gir også en rekke helsefordeler. Anbefalte apper som er fine turguider er: Topptur, Fjelltoppjakten og Topps.

 • Topptur til Veten
 • Kleppaksla
 • Bekhilleren
 • Golta

SUP-brett

SUP er god trening for hele kroppen og en fin måte å lufte hodet på. Passer perfekt som trening, lek og rekreasjon.

Leie av SUP-brett: kr: 500,-
Inkluderer ett brett med padleåre, trillebag og sikkerhetslenke.
Vi har totalt 3 brett til utleie

Forbeholdt hotellets gjester.

SUP, eller Stand Up Padling, er en ganske ny, men sterkt voksende sport i Norge. Med ditt eget brett og padleåre, balanserer du stående på brettet mens du padler deg ut i havgapet på Sotra. SUP er god trening for HELE kroppen og en fin måte å lufte hodet på. Passer perfekt både som trening, lek og som rekreasjon.

Kom deg i bevegelse, og føl deg som ett med naturen!


Vi har følgende SUP-brett:

 • 1 stk Starboard Widepoint 10,5
  Stabil og lett-padlet, passer for personer opp til 60-70 kg.
 • 1 stk Boga Caballa iSUP 11,5
  Større og mer stabilt familiebrett med god fart, passer til personer opp til 100 kg.
 • 1 stk Boga Yoga iSUP
  Større og mer stabilt familiebrett, her kan man også ta med barn og- eller hund på padletur, passer til personer opp til 120 kg.

Kajakk

Få nærkontakt med sjøen


I vårt farvann ved havet er det havkajakk som gjelder. De er stødig og enkel å padle, men vi anbefaler likevel å lytte til gode råd på mer vindfulle dager. Med strand er det enkelt å gå av og på kajakken.

Dagsleie enkel havkajakk: kr 500,-
Dagsleie dobbel havkajakk: kr 600,-
Inkluderert i leien: Våtdrakt, jakke, flytevest og spruttrekk.

Utleie er forbeholdt boende gjester.

Vi har 6 enkle- og 1 dobbelkajakk for utleie. Alle som leier kajakker drar ut på eget ansvar. Det må signeres egenerklæring før utleie. Aldersgrense er 13 år i følge med voksen/erfaren.


El-sykkel utleie

Opplev naturen

Med el-sykkel velger du kanskje en rute du ellers ikke ville valgt med vanlig sykkel, og i tillegg har du masse energi til å utforske stedene. Anbefales!

Vi har 4 el-sykler tilgjengelig.
Pris: kr 100,- for en halv dag (Barnesete:50,-)
Sykkelhjelm og lås er inkludert i prisen.

Rekkevidde: ca 80 km

Anbefalte turer:

 • Tofterøy:
  Dette er øyen du ser fra hotellrommet ditt, en liten, koselig øy ytterst ved havet. I denne retningen vil du oppleve vestlandsk natur på sitt beste med koselige naust og viker, og flere steder vil du se rett ut mot storhavet.

 • Gratis el-ferge fra Klokkarvik til Hjellestad:
  Beskrivelse av turen:
  Flott halvdags- eller heldagstur.
  Etappen fra hotellet til Klokkarvik kai er på ca. 8 km og tar ca. 45-60 min avhengig av tempo. Ruten går i landlige omgivelser med nydelig sjøutsikt hele veien.

  Fergeturen i seg selv er også en flott opplevelse, fergen er en helt ny og stillegående el-ferge som går innom de idylliske øyene Lerøy og Bjelkarøy. Overfarten tar ca. 35 min. God tur!

Isbading

Utforsk isbadingens forfriskende verden


Opplev isbading som kombinerer eventyr, velvære og naturskjønnhet på en helt unik måte. Velkommen til en minneverdig isbadeopplevelse ved sjøen på Panorama Hotell.

Isbading er ikke bare en ekstraordinær måte å utforske sjøen på, men det er også kjent for å ha helsefordeler, inkludert økt sirkulasjon, styrket immunforsvar og forbedret mental klarhet. I sjøen ved kaien har vi undervannslys som skaper en magisk opplevelse.

Kontakt gjerne resepsjonen for spørsmål

Resepsjonen

Panorama Hotell & Resort

Partnere
[object Object][object Object]
Følg oss