Bryllup ved havet

Få et drømmebryllup

Dagen er viktig, og den kommer til å sette spor. Med bryllup ved havet, hyggelig betjening og en egen selskapsplanlegger som hjelper deg å få dagen din akkurat slik du vil ha den.

Gjør det så enkelt som mulig å få til et ekstra spesielt bryllup. Her ute på Sotra, utenfor Bergen vil du oppleve storslått utsikt utover fjorden. Et bryllup ved sjøen er rett og slett magisk.


BRYLLUPSPAKKE

Vi har satt sammen en komplett bryllupspakke tilpasset de fleste behov med mye god informasjon om bryllupsfeiring i havgapet.
Ta kontakt med Lydia for å få tilsendt vår bryllupspakke.


UTEVIELSE

Få muligheten til å vie deg utendørs med sjøen som bakgrunn! Her gjennomføres både kristelige- og borgerlige vielser mange ganger i året. Vi tilbyr en pakke med oppsett av stoler, paviljong og rød løper og eventuelle ekstratjenester som bryllupsdekor.

Avtaler med prest, dommer eller ordfører overlater vi til brudeparet selv.

Vielse på hotellet er forbeholdt dem som booker bryllupsfesten hos oss.

EGEN BRYLLUPSPLANLEGGER

Vår seniorrådgiver Lydia er en dedikert kontaktperson for ditt bryllup. Hun har lang erfaring med bryllupsarrangement (Har gjennomført over 200 bryllup) og vil sørge for den beste oppfølging fra begynnelse til slutt. Dere vil få gode råd og anbefalinger for å sette sammen en vellykket og gjennomført bryllupsdag.

BRYLLUPSLOKALER

Er du på utkikk etter bryllupslokale / selskapslokale til leie i Bergen og omegn?
Våre selskapslokaler passer ypperlig til bryllup, både små og store. Hos oss kan du leie moderne lokale med høy kvalitet over lyd/lys og bilde. Det er også mulighet for å bestille egen tekniker.

BRYLLUPSDEKOR

Det er mulighet for å bestille dekoratør og blomster igjennom oss. Vi samarbeider med dekoratører som har lagd dekor til over 200 bryllup og selskaper.

"Its all in the details"

Ta kontakt med Lydia for en omvisning, ledige datoer i 2023 / 2024 eller mer informasjon. I dette blogginlegget kan du også bli mer kjent med Lydia.

Lydia Daae Nilsen
Booking og arrangementansvarlig

Tilbakemelding fra brudepar, juni 2022

Hei Lydia

Vi ville bare si tusen hjertelig takk til dere alle sammen for at dere gjorde dagen vår til en drøm! Alt var så nydelig og gjennomført. Tusen takk for all tiden, organiseringen, profesjonaliteten og servicen dere har gitt oss! Vi hadde en helt perfekt feiring hos dere.

Hilsen Maria og Eirik.