Drømmebryllup ved havet

Bryllup er den største dagen i livet. Det er mye å tenke på. Mye som skal organiseres. Denne dagen må bli perfekt. Sammen med vår egen bryllupsplanlegger har over 200 par fått sitt drømmebryllup hos oss.

Hei Lydia
Vi ville bare si tusen hjertelig takk til dere alle sammen for at dere gjorde dagen vår til en drøm! Alt var så nydelig og gjennomført. Tusen takk for all tiden, organiseringen, profesjonaliteten og servicen dere har gitt oss! Vi hadde en helt perfekt feiring hos dere.
Hilsen Maria og Eirik

BRYLLUPSPAKKE
Vi har satt sammen en komplett bryllupspakke tilpasset de fleste behov med mye god informasjon om bryllupsfeiring i havgapet.
Ta kontakt med Lydia for å få tilsendt vår bryllupspakke.

Vakkert brudepar ved stranden på Panorama Hotell


UTEVIELSE
Se for deg en vielse utendørs med sjøen som bakgrunn. Den magiske stemningen med lyden av bølgeskvulp og lukten av sommer. Den perfekte rammen for drømmebryllupet får du hos oss.

Utevielse med sjøutsikt og rød løper

EGEN BRYLLUPSPLANLEGGER
Vår seniorrådgiver Lydia er en dedikert kontaktperson for ditt bryllup. Hun har lang erfaring med bryllupsarrangement og vil sørge for den beste oppfølging fra begynnelse til slutt. Dere vil få gode råd og anbefalinger for å sette sammen en vellykket og gjennomført bryllupsdag.

Vår egen bryllupsplanlegger Lydia Daae Nilsen

BRYLLUPSLOKALER
Skal du ha lite eller stort bryllup? Bare familien, eller alle vennene også? Våre moderne selskapslokaler passer ypperlig til alle bryllup, både små og store.

Pyntet bord med sjøutsikt

BRYLLUPSDEKOR
Det er detaljene som teller. Blomstene i buketten. Fargene på lyset. Dekoren på bordene. Vi samarbeider med profesjonelle dekoratører som kan skape en fantastisk atmosfære tilpasset akkurat dere.

Pyntet hvitt bord med grønne detaljer

MAT OG DRIKKE
Et godt bryllup fortjener en eksklusiv bryllupsmeny. Lokale råvarer. Uforglemmelige smaksopplevelser. Tilberedt med kjærlighet av vårt dedikerte kokketeam.

Usikker på hva du skal velge? Vi tilbyr prøvesmaking til alle som booker bryllupsfeiringen hos oss. Sammen med vår bryllupsplanlegger spesialtilpasser vi maten og opplevelsen til dere.

Scampi forret servert ute på Panorama Hotell

OMVISNING
Bli forelsket i atmosfæren og omgivelsene. Se med egne øyne de fantastiske lokalene og den storslåtte naturen. Dere er hjertelig velkommen ut på omvisning sammen med vår bryllupsplanlegger. Ta kontakt for å avtale tidspunkt og ledige datoer.

Lydia Daae Nilsen
Lydia Daae Nilsen
Booking og arrangementansvarlig