Bryllup ved havet

GJØR DAGEN DIN SPESIELL

Gjør det så enkelt som mulig å få til et ekstra spesielt bryllup. Her ute på Sotra, utenfor Bergen vil du oppleve storslått utsikt utover fjorden.


Dagen er viktig, og den kommer til å sette spor. Med bryllup ved havet, hyggelig betjening og en egen selskapsplanlegger som hjelper deg å få dagen din akkurat slik du vil ha den.BRYLLUPSPAKKE

Vi har satt sammen en komplett bryllupspakke tilpasset de fleste behov med mye god informasjon om bryllupsfeiring i havgapet.

Ta kontakt med Lydia for å få tilsendt vår bryllupspakke.


UTEVIELSE

Få muligheten til å vie deg med sjøen som bakgrunn! Her gjennomføres både kristelige- og borgerlige vielser mange ganger i året. Vi tilbyr en pakke med oppsett av stoler, paviljong og rød løper og eventuelle ekstratjenester. Avtaler med prest, dommer eller ordfører overlater vi til brudeparet selv.

Vielse på hotellet er forbeholdt dem som booker bryllupsfesten hos oss.

EGEN SELSKAPSPLANLEGGER

Vår seniorrådgiver Lydia er en dedikert kontaktperson for ditt bryllup. Hun har lang erfaring med bryllupsarrangement (Har gjennomført over 200 bryllup) og vil sørge for den beste oppfølging fra begynnelse til slutt. Dere vil få gode råd og anbefalinger for å sette sammen en vellykket og gjennomført bryllupsdag.

BRYLLUPSLOKALER

Våre selskapslokaler passer ypperlig til bryllup, både små og store. Hos oss får du moderne lokale med høy kvalitet over lyd/lys/bilde. Det er også mulgihet for å bestille egen tekniker.

BRYLLUPSDEKOR

Det er mulighet for å bestille dekoratør og blomster igjennom oss. Vi sammarbeider med dekoratører som har lagd dekor til over 200 bryllup og selskaper.

"Its all in the details"

...eller ta kontakt med Lydia for en omvisning eller mer informasjon:

Vi benytter informasjonskaplser til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.