Historien vår

PANORAMA HOTELL & RESORT

Panorama betyr vidsyn, "Kringsjå", ville havstrilen sagt. Vi skal legge til rette for vidsyn ikke bare i form av vakker utsikt over Austefjorden, Korsfjorden og innseilingen til Bergen, men også i overført betydning, i form av inspirasjon, ny kunnskap og utvidede horisonter.

Et møte med havet

Her finner du ikke bare fasiliteter av høy kvalitet og vakker utsikt, men også det lille ekstra som skal til for å gjøre ditt arrangement til en opplevelse. Inspirerende omgivelser, spennende arkitektur og et bredt spekter av aktivitets- opplevelsestilbud bidrar til at ditt arrangement blir husket med glede.

Historie

Det har vært hotelldrift på stedet siden 1989, under navnet Marsteinen Fjordhotell. Norlandia Hotel & Resort startet og drev hotellet frem til 2008 i samarbeid med Statoil som største kunde. Hotellet ble strategisk plassert i havgapet som nærmeste nabo til Falck Nutec AS sitt sikkerhetssenter for offshorevirksomhet.

I 2007 fikk hotellet nye eiere, og det ble gjort omfattende ombyggingsarbeider. Hotellet gjenåpnet 1. mars 2011, og fremstår nå med ny fasade, en ekstra etasje hotellrom, unik design og hevet standard på uteområdene. Det ble også bygget en ny konferanseavdeling, med en stor bankettsal, møterom, treningsrom og flere andre
gode fasiliteter.

For å markere den totale forvandlingen bygget har gjennomgått ble det også valgt å gi hotellet et helt nytt navn. På tuftene av gamle Marsteinen Fjordhotell fremstår nå hotellet arkitektonisk i stil med den karakteristiske naturen rundt.

Tilbakemelding fra en av våre gjester, november 2022:

Hei Silvia og hotel Panorama
Vi i Safe i Transocean som er en fagforening i olje og gass bransjen vil herved takke for en fantastisk konferanse på hotellet deres.
Jeg var personlig ansvarlig for booking og ønsket om aktiviteter.

Hotel Panorama har jeg personlig aldri bodd på tidligere, men gjennom tidligere Falck nutec kurs og min samboers opphold gjennom helse bergen var jeg kjent med hotellets beliggenhet.

For årets tillitsvalgte konferanse ønsket vi en lokasjon som ivaretok det å være en samlet gruppe uten forstyrrende momenter som bykjerne og nærliggende utesteder. Dette fikk vi hos dere på hotel Panorama.
En fantastisk beliggenhet sør i havgapet på Sotra, et bygg som ser tradisjonelt ut med et fantastisk inventar og utførelse.

Frokoster, lunsjer, middager og desserter samt servering som pausemat i konferansen har vært av det høyeste nivået vi har opplevd. Rett og slett terningkast 6. Bemanningen er smilende blid og hjelpsomme når en etterspør hjelp.

Suiter og rorbuer er også helt fantastiske med en unik beliggenhet pekende rett ut i havgapet.

Vi er også veldig fornøyd med utvalget aktiviteter hotellet kan linke til ved konferanser mm.
For vår del valgte vi hav safari i to store ribber samt ølsmaking i husets eget bryggeri i kjelleren.
Begge aktiviteter passet utmerket inn i vår konferanse og gav en form for teambuilding tilpasset alle deltagere.

Vi er samtlige 26 deltagere samstemte i at hotel Panorama anbefales på det sterkeste på det nivået dere i dag ligger på. Fortsett slik og knytt gjerne til dere flere aktiviteter og lokal mat fra nabogården som forslag til meny for neste sesong.

Om ikke neste år så kommer vi garantert tilbake igjen ved senere anledninger.


For Safe i Transocean
Best regards / Med vennlig hilsen
Kaare Edvardsdal
P-AD Transocean Barents