Bildet viser Lydia, bryllupsplanlegger på Panorama Hotell & Resort

Bli kjent med Lydia, vår Bryllupsplanlegger

25. juli 2022

På Panorama Hotel & Resort har vi en egen bryllupsplanlegger som har tett dialog med brudeparet.

Lydia har jobbet på Panorama i 10 år. Hun begynte som møtevert og hovmester i 2012. Kontakten med kundene, og det å kunne yte en god service, var noe av det Lydia likte best med jobben da hun startet hos oss.

Drømmejobben

Den blide og positive personligheten har hun fortsatt med seg i sin nåværende stilling. Da Lydia fikk tilbud om å ta et vikariat som arrangementsplanlegger, opplevde hun at de nye utfordringene gav både ny energi og pågangsmot. Hun stortrivdes med å vise kundene det flotte hotellet, og gjennomføre arrangementene best mulig. Heldigvis la det seg til rette slik at hun fikk beholde "drømmejobben".

I dag hjelper Lydia fortsatt kunder med å planlegge sine selskaper og brylluper. "Jeg elsker å organisere og ha god kontroll på alt jeg gjør", sier Lydia.

Når kunden tar kontakt så er et av de første spørsmålene mine om hvor mange gjester de blir i selskapet. Vi har både store og små selskapslokaler, så det er lett for kunden å finne noe som passer. Alle lokaler er flotte med høy standard på lyd,lys og bilde.

Jeg liker å organisere og ha god kontroll på alt jeg gjør

Når vi lurer på hva som er spesielt med å jobbe akkurat her, er det ingen tvil om at Lydia er glad i naturen her i havgapet: "Jeg elsker energien man får av frisk havluft, og roen man får i sjelen av å nyte den fantastiske utsikten.»

Lydia Daae Nilsen
Lydia Daae Nilsen
Booking og arrangementansvarlig