Meny Vesterled Restaurant
Vi har À la carte hver dag med velsmakende retter på menyen i vår restaurant Vesterled.
Middag serveres mellom kl. 18:00-21:00 og bordbestilling må skje innen kl 12.00 samme dag.
(Er du her i forbindelse med en konferanse eller annen samling så ta kontakt med arrangør for meny. )
MENY VÅR 2024
Forretter: | Skogsopp-Ravioli Hjemmelaget ravioli fylt med sopp & kremost, Salvie-smør Allergener: hvete, egg, melk, hasselnøtter Pris kr 235,- Vin og drikkeanbefaling Red Slate Riesling, glass: kr 135,- Chablis Gérard Tremblay, glass: kr 145,- Cuvée Juliette Chardonnay, flaske: kr 795,- Spekeskinke & chevrè Spekeskinke, chevrè, fikensalat, grillet nektarin, Balsamico creme Allergener: melk, sulfitter, pekannøtter Pris kr 235,- Vin og drikkeanbefaling Red Slate Riesling, glass: kr 135,- Cuvée Juliette Chardonnay, flaske: kr 795,- Sjøkreps & sommersalat Ovnsbakt sjøkreps, julienne-fennikel, agurk, gulrot, rosa grapefrukt, Sitrusdressing Allergener: skalldyr Pris: kr 325,- Vin og drikkeanbefaling Red Slate Riesling, glass: kr 135,- Chablis Gérard Tremblay, glass: kr 145,- Riesling Pflüger, flaske: kr 795,- |
---|---|
Hovedretter: | Blansjert hvit fisk Blansjert hvit fisk (variasjon av fangst fra lokal fiskebåt) Sellerirot puré, dampet hvit asparges, blansjert stangselleri Sprø pastinakk-chips, Beurre Blanc (fransk hvit smørsaus) Allergener: fisk, melk, selleri Pris kr 395,- Vin og drikkeanbefaling Red Slate Riesling, glass: kr 135,- Valpolicella Classico, Allegrini, glass: kr 145,- Rib Eye steak Grillet Entrecote av okse, grillet asparges, ovnsbakt portobellosopp, bakte cherrytomater Friterte potetchips, Chimichurri eller Peppersaus Allergener: Soya og melk Pris kr 495,- Vin og drikkeanbefaling Niepoort Fabelaktig Douro, glass: kr 135,- Travaglini Gattinara, flaske: kr 795,- Barolo Serralunga, flaske: kr 1150,- Lammecarrè Grillet lammecarrè, smørdampet babygrønnsaker trøffel potetpure Peppersaus Allergener: melk Pris kr 595,- Vin og drikkeanbefaling Niepoort Fabelaktig Douro, glass: kr 135,- Travaglini Gattinara, flaske: kr 795,- Crozes Hermitage, flaske: kr 795,- / Barolo Serralunga, flaske: kr 1150,- Kremet korsfjordsuppe Fiskesuppe av Korsfjordens ferske fisk Blansjerte grønnsaker, hvit fisk, reker Allergener: fisk, skalldyr, melk, selleri Pris kr 345,- Vin og drikkeanbefaling Red Slate Riesling, glass: kr 135,- Chablis Gérard Tremblay, glass: kr 145,- Chardonnay Estate Cuvee flaske: kr 795,- Tagliatelle Hjemmelaget tagliatelle-pasta, Sprøstekt panchetta, grillet scampi Gorgonzolla-saus Allergener: hvete, egg, melk, skalldyr Pris kr 395,- Vin og drikkeanbefaling Red Slate Riesling, glass: kr 135,- Chablis Gérard Tremblay, glass: kr 145,- Cuvée Juliette Chardonnay, flaske: kr 795,- Old Vine Zinfandel, flaske: kr 795,- |
Desserter: | Konditorens Daim iskake Salt karamell-saus Allergener: melk, egg, mandler Pris kr 225,- Lun sjokoladefondant Frisk bringebærsorbet Allergener: egg, melk, hvete Pris kr 215,- Tonka-Creme Brûlée Créme Brûlée med smak av tonkabønner, bringebærsorbet friske bær Allergener: egg, melk Pris kr 195,- Vår drikkeanbefaling til desserter Cognac Braastad vs/vsop/xo: kr 95/105/155,- Braastad xo Superior: kr 255,- Martel xo: kr 265,- Kaffe Baileys: kr 95,- Dessertvin, flaske: Moscato d`Asti vigna kr 645,- Birbet kr 595,- |