Kveldens meny

Her er ukens 3-retters meny. Serveres mellom kl. 18:00-21:00

Se drikkemeny her

Mandag 25. September

Forrett:

Bakt geitost

Mintmarinert mango-chili-salat, Balsamic-creme

Inneholder: melk, gluten, sulfitter
Hovedrett:

Stekt torsk

Serveres med estragon-gulrøtter, grillet cherrytomat, ertepurè, scampi- spyd

og dillsaus

Inneholder: melk, fisk, soya
Dessert:

Hjemmelaget eplepai

Friske bær og vanilje is

Inneholder: melk, gluten

Tirsdag 26.September

Forrett:

Sukersaltet salmalaks 

blomkålkrem, dillagurk,soyavinaigrette


Inneholder: melk, fisk, soya
Hovedrett:

Stekt kyllingbryst fra Homlagarden 

Blansjert brokkolini, grillet cherrytomat, trøffelpotetpure

Servers med pepperotsaus

 


Dessert:

Mandelkurv

friske bær, hjemmelaget kaffe-kanel is



Inneholder: melk, gluten

Onsdag 27. September

Forrett:

Kremet Jordskokksuppe 

Grillet kamskjell, pancetta og vårløk

Inneholder: melk, selleri
Hovedrett:

Stekt kveitefilèt

Skogsopp-Risotto og brokkolini, pepperotsaus


Inneholder: selleri
Dessert:

Konfektkake

Mørk sjokolade, hjemmelaget pasjon-sorbèt is

Inneholder: melk, gluten, egg

Torsdag 28. September

:

Kontakt personalet


:

 


:



Fredag 29. September

Forrett:

Laksetartar fra egenrøykt Laks

Picklet agurk, friske epler, sitrus dressing

Inneholder: skalldyr, soya
Hovedrett:

Stekt Lammecare

Bakte grønnsaker, selleripure, rosmarin saus

Inneholder: selleri
Dessert:

Vanilje Mousè-eggelikør

Friske bær

Inneholder: melk, egg

Lørdag 30. September

Forrett:

Kremmet Hummersuppe 

Grillet kamskjell, friske reker og vårløk


Inneholder: selleri
Hovedrett:

Stekt oksefilèt

Grillet asparges, stekt skogssopp, bakt cherrytomat, potetpure

Serveres med pepper saus


Inneholder: melk
Dessert:

Sjokoladefondant

Serveres med friske bær og bringebærsorbet


Inneholder: melk, gluten, egg
Vi benytter informasjonskaplser til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.