Kveldens meny

Her er ukens 3-retters meny. Serveres til boende gjester mellom kl. 18:00-21:00

Se drikkemeny her

Mandag 26. juli

Forrett:

Spekeskinke med melon og urteolje.

Inneholder: melk, nøtter
Hovedrett:

Fjellørret med sesongens grønnsaker og pepperrotsaus.

Inneholder: melk, selleri
Dessert:

Pavlova med mangosorbet-is og friske bær

Inneholder: melk

Tirsdag 27. juli

Forrett:

Asparges suppe med sitrongress, reker, brød og smør

Inneholder: melk, gluten, skalldyr
Hovedrett:

Kyllingbryst med savoykål, gulerøtter, bacon, bakte poteter og wasabisaus

Inneholder: melk
Dessert:

Sjokoladefondant med friske bær og bringebær is sorbet

Inneholder: melk, egg

Onsdag 28. juli

Forrett:

Solmodne tomater med mozarella ost ,salat ,focaccia og smør

Inneholder: melk, gluten, skalldyr, selleri
Hovedrett:

Lammecarée med sesongens grønnsaker og rosmarinsaus

Inneholder: melk, selleri
Dessert:

Gulrotcupcakes med appelsinnkompot og friske bær

Inneholder: melk, gluten

Torsdag 29. juli

Forrett:

Glassnudler salat med scampispyd og grønnsaker

Inneholder: fisk, soya
Hovedrett:

Sou vide kokte svinekjaker med potetpure, grønne bønner, tomater og ølsaus

Inneholder: melk, gluten
Dessert:

Sitronpai med friske bær og marengs

Inneholder: melk, gluten, egg

Fredag 30. juli

Forrett:

Cæsar salat med kyllingspyd og parmesandressing

Inneholder: melk, egg, sennep
Hovedrett:

Kveitefilet med risotto, pakchoi og pepperotsaus

Inneholder: melk, fisk
Dessert:

Pavlova med mangosorbet-is og friske bær

Inneholder: melk

Lørdag 31. juli

Forrett:

Grillet kamskjell og laks fra Sotra med cherrytomat, blomkålkrem og vinaigrette

Inneholder: melk, skalldyr
Hovedrett:

Indrefilet av okse med sesongens grønnsaker og rødvinssaus

Inneholder: melk, selleri
Dessert:

Sjokoladefondant med bringebærsorbet og friske bær

Inneholder: melk, egg
Vi benytter informasjonskaplser til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.