a la carte panorama hotell

Meny Vesterled Restaurant

Vi har À la carte hver dag med velsmakende retter på menyen i vår restaurant Vesterled.
Middag serveres mellom kl. 18:00-21:00 og bordbestilling må skje innen kl 12.00 samme dag.

(Er du her i forbindelse med en konferanse eller annen samling så ta kontakt med arrangør for meny. )

MENY VÅR 2024

Forretter:

Skogsopp-Ravioli

Hjemmelaget ravioli fylt med sopp & kremost,

Salvie-smør

Allergener: hvete, egg, melk, hasselnøtter

Pris kr 235,-

Vin og drikkeanbefaling

Red Slate Riesling, glass: kr 135,-

Chablis Gérard Tremblay, glass: kr 145,-

Cuvée Juliette Chardonnay, flaske: kr 795,-

Spekeskinke & chevrè

Spekeskinke, chevrè, fikensalat, grillet nektarin,

Balsamico creme

Allergener: melk, sulfitter, pekannøtter

Pris kr 235,-

Vin og drikkeanbefaling

Red Slate Riesling, glass: kr 135,-

Cuvée Juliette Chardonnay, flaske: kr 795,-

Sjøkreps & sommersalat

Ovnsbakt sjøkreps, julienne-fennikel, agurk, gulrot,

rosa grapefrukt, Sitrusdressing

Allergener: skalldyr

Pris: kr 325,-

Vin og drikkeanbefaling

Red Slate Riesling, glass: kr 135,-

Chablis Gérard Tremblay, glass: kr 145,-

Riesling Pflüger, flaske: kr 795,-

Hovedretter:

Blansjert hvit fisk

Blansjert hvit fisk (variasjon av fangst fra lokal fiskebåt)

Sellerirot puré, dampet hvit asparges, blansjert stangselleri

Sprø pastinakk-chips,

Beurre Blanc (fransk hvit smørsaus)

Allergener: fisk, melk, selleri

Pris kr 395,-

Vin og drikkeanbefaling

Red Slate Riesling, glass: kr 135,-

Valpolicella Classico, Allegrini, glass: kr 145,-

Rib Eye steak

Grillet Entrecote av okse, grillet asparges,

ovnsbakt portobellosopp, bakte cherrytomater

Friterte potetchips,

Chimichurri eller

Peppersaus

Allergener: Soya og melk

Pris kr 495,-

Vin og drikkeanbefaling

Niepoort Fabelaktig Douro, glass: kr 135,-

Travaglini Gattinara, flaske: kr 795,-

Barolo Serralunga, flaske: kr 1150,-

Lammecarrè

Grillet lammecarrè, smørdampet babygrønnsaker

trøffel potetpure

Peppersaus

Allergener: melk

Pris kr 595,-

Vin og drikkeanbefaling

Niepoort Fabelaktig Douro, glass: kr 135,-

Travaglini Gattinara, flaske: kr 795,-

Crozes Hermitage, flaske: kr 795,- /

Barolo Serralunga, flaske: kr 1150,-

Kremet korsfjordsuppe

Fiskesuppe av Korsfjordens ferske fisk

Blansjerte grønnsaker, hvit fisk, reker

Allergener: fisk, skalldyr, melk, selleri

Pris kr 345,-

Vin og drikkeanbefaling

Red Slate Riesling, glass: kr 135,-

Chablis Gérard Tremblay, glass: kr 145,-

Chardonnay Estate Cuvee flaske: kr 795,-

Tagliatelle

Hjemmelaget tagliatelle-pasta,

Sprøstekt panchetta, grillet scampi

Gorgonzolla-saus

Allergener: hvete, egg, melk, skalldyr

Pris kr 395,-

Vin og drikkeanbefaling

Red Slate Riesling, glass: kr 135,-

Chablis Gérard Tremblay, glass: kr 145,-

Cuvée Juliette Chardonnay, flaske: kr 795,-

Old Vine Zinfandel, flaske: kr 795,-

Desserter:

Konditorens Daim iskake

Salt karamell-saus

Allergener: melk, egg, mandler

Pris kr 225,-

Lun sjokoladefondant

Frisk bringebærsorbet

Allergener: egg, melk, hvete

Pris kr 215,-

Tonka-Creme Brûlée

Créme Brûlée med smak av tonkabønner,

bringebærsorbet

friske bær

Allergener: egg, melk

Pris kr 195,-

Vår drikkeanbefaling til desserter

Cognac

Braastad vs/vsop/xo: kr 95/105/155,-

Braastad xo Superior: kr 255,-

Martel xo: kr 265,-

Kaffe Baileys: kr 95,-

Dessertvin, flaske:

Moscato d`Asti vigna kr 645,-

Birbet kr 595,-