Kveldens meny

Her er ukens 3-retters meny. Serveres til boende gjester mellom kl. 18:00-21:00

Se drikkemeny her

Mandag 17. januar

Forrett:

Hummersuppe med hummer, Galliano, rømme og brød

Inneholder: melk, skalldyr, selleri
Hovedrett:

Indrefilet av okse med pastinakkpurè, skogsopp, Cherry-tomat og rosmarinsaus

Inneholder: melk
Dessert:

Eplepai med friske bær og vaniljeis

Inneholder: melk, gluten, egg

Tirsdag 18. januar

Forrett:

Bakt geitost med mango-mintsalat og balsamico drueeddik

Inneholder: melk, gluten
Hovedrett:

Stekt kveitefilet med risotto, sopp og pepperotsaus

Inneholder: melk
Dessert:

Sjokoladefondant med friske bær og sorbetis

Inneholder: melk, egg

Onsdag 19. januar

Forrett:

Røkt laks med flambert chevre-ost og drue/agurk salat

Inneholder: melk
Hovedrett:

Stekt Andebryst med selleripure, bakt løk og cointreau-saus

Inneholder: melk
Dessert:

Crème brullè med Tonkabønner og friske bær

Inneholder: melk, egg

Torsdag 20. januar

Forrett:

Huset fiskesuppe med reker, torsk, vårløk, hjemmelaget focaccia og urtesmør

Inneholder: melk, gluten, skalldyr, selleri
Hovedrett:

Stekt indrefilet av svin med estragon, gulrøtter, løk, sopp og sjysaus

Inneholder: selleri
Dessert:

Hjemmelaget tiramisu med marinerte friske bær

Inneholder: melk, egg

Fredag 21. januar

Forrett:

Spekeskinke med melon, nøtter, rømme og urteolje

Inneholder: melk, nøtter
Hovedrett:

Kyllingbryst fra Homlagården med trøffel-potetpure, Savoykål og wasabisaus

Inneholder: melk
Dessert:

Pannacotta med jordbær-coulis og friske bær

Inneholder: melk, egg

Lørdag 22. januar

Forrett:

Kongekrabbetartar med epler, agurksalat og chimichuri

Inneholder: skalldyr, soya
Hovedrett:

Grillet entrecôte med asparges, Cherry-tomat og blåmuggostsaus

Inneholder: melk
Dessert:

Sjokoladeterter med myntekrem og bringebærsorbet

Inneholder: melk, gluten, egg
Vi benytter informasjonskaplser til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.