Kveldens meny

Her er ukens 3-retters meny. Serveres til boende gjester mellom kl. 18:00-21:00

Se drikkemeny her

Mandag 18. oktober

Forrett:

Bakt Geitost med mango/mint salat og honning

Inneholder: melk
Hovedrett:

Stekt ishavsrøyefilet med brokkolini, pastinakkpuré og kaperssaus

Inneholder: melk, selleri
Dessert:

Sjokoladefondant med friske bær og sorbetis

Inneholder: melk, gluten

Tirsdag 19. oktober

Forrett:

Husets fiskesuppe med vårløk, reker, brød og urtesmør

Inneholder: melk, skalldyr
Hovedrett:

Indrefilet av svin med sopp, løk, bacon og rødvinssaus

Inneholder: selleri
Dessert:

Pannacotta med pasjonsfrukt og blåbær

Inneholder: melk

Onsdag 20. oktober

Forrett:

Sashimi laksetartar med sur-søt spisskål, Wasabi og sesamfrø

Inneholder: sesamfrø
Hovedrett:

Lammeskank med bakte grønnsaker i hvitløk og rosmarinsaus

Inneholder: selleri
Dessert:

Konfektkake med sjokolade, nøtter og mangois

Inneholder: melk, egg, nøtter

Torsdag 21. oktober

Forrett:

Spekeskinke fra Bergen med melon, valnøtter, salat og rømme

Inneholder: melk, nøtter
Hovedrett:

Kveitefilet med risotto, pak-choy og pepperotsaus

Inneholder: melk, fisk
Dessert:

Eplepai med friske bær og vaniljeis

Inneholder: melk, gluten

Fredag 22. oktober

Forrett:

Gresskarsuppe med kamskjell, gresskarkjerner, brød og smør

Inneholder: melk, gluten
Hovedrett:

Indrefilet av okse med asparges, skogssopp, Cherry-tomat og rødvinssaus

Inneholder: selleri
Dessert:


Créme Brûlée med bær og bringebærsorbet

Inneholder: melk, egg

Lørdag 23 oktober

Forrett:

Laks fra eget røykeri med beter, dill og pepperrotkrem

Inneholder: melk, egg
Hovedrett:

Kyllingbryst med trøffel-potetpure, Savoykål, bacon og cointreau-saus

Inneholder: melk, selleri
Dessert:

Sjokoladeterter med myntekrem og bringebærsorbet

Inneholder: melk, egg
Vi benytter informasjonskaplser til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.