Bildet viser et par som nyter utendørs boblebad i velværeavdelingen på Panorama Hotell og Resort.

Romantisk pakke - Unn dere et herlig pusterom sammen

En suite med sjøutsikt

Alle par - enten de er unge og nyforelskede, småbarnsforeldre eller pensjonister - trenger av og til et avbrekk i hverdagen. En mulighet til å komme seg litt vekk fra det vante, finne roen og ha tid til hverandre. Panorama Hotell & Resort passer perfekt til dette. Her kommer man langt vekk fra by, støy og hverdag, til stillhet, nydelig natur, god mat og herlige velværeopplevelser. Romantisk pakke får du i våre romslige juniorsuiter, samtlige med nydelig beliggenhet og fantastisk sjøutsikt. Det er kaffemaskin på alle disse rommene og egen terrasse.

Innhold i romantisk pakke:

  • Overnatting for 2 personer i junior suite
  • Frokost for 2 personer, serveres på rommet mellom 9.30-10.00
  • Musserende vin
  • Sjokolade
  • Tilgang til velværeavdelingen
  • 2 badekåper og tøfler på rommet

Maten og drikken er utsøkt. Vi har fokus på lokale råvarer og vi har vårt eget røykeri hvor vi bl.a. røyker laks. Vi har også vårt eget mikrobryggeri i kjelleren hvor vi lager en rekke sorter med håndverksøl av høyeste kvalitet.

Et par som nyter et utendørs boblebad

I spaavdelingen vår finner du utendørs jacuzzier, badstu med sjøutsikt, solrom, treningsrom med utsikt, og ikke minst et stort utvalg av herlige massasjebehandlinger.

Her kan dere bare flate helt ut og slappe av, eller dere kan leie dere kajakker, elsykler, SUP-brett eller kanskje en liten motorbåt. Eller bare ta en tur i det fantastiske kystlandskapet.

Hjertelig velkommen!

Resepsjonen
Resepsjonen
Panorama Hotell & Resort