MASSASJE

BEHANDLINGER

Gled deg til en behagelig velværeopplevelse i avslappende omgivelser! Vårt SPA-rom finner du i en rolig del av hotellet, like ved spaavdeligen. Etter endt massasje kan du fortsette velværeopplevelsen i boblebad, solstol og badstue.

Massasjebehandlinger er forbeholdt våre boende gjester, og er et helgetilbud. Massasje tilbys fredag og lørdag: kl.14:00-19:00.

KONTAKT RESEPSJONEN FOR FORESPØRSEL AV MASSASJEBEHANDLING

MASSASJEMENY

⭐️

Lett havbris
25 minutter med klassisk massasje.
Senk skuldrene og pust ut med en rolig skulder-/ nakkebehandling eller ryggmassasje.
Kr 849,-


⭐️

Havdrøm
45 minutter med klassisk massasje.
Opplev rekreasjon for kropp og sinn med en avslappende massasje av rygg, skuldre og nakken
Kr 1295,-


⭐️

SPA Panorama - varme kilder
50 minutter med klassisk massasje og varmebehandling.
Drøm deg bort med «varme kilder» som lar deg oppleve varme og fyller deg med ny energi og forbereder kroppen din optimalt på å slappe av med påfølgende massasje av rygg, skuldre og nakken.

Varmebehandlingen «varme kilder» består av en håndklerull, som er rullet tett sammen av 2 håndklær. Disse fylles med veldig varmt vann og rulles av på ryggen, skulder / nakke.
Fuktig varme trenger lenger ned i vevet enn tørr varme og håndklerullen har samtidig en massasje effekt. Dette forbereder musklene perfekt til den etterfølgende massasjen, idet den forbedrer blodsirkulasjonen i muskulaturen og samtidig har en avslappende effekt på hele systemet.
* BESTSELGER*
Kr 1495,-


⭐️

Hjerter i harmoni -Duobehandling
50 min. klassisk massasje med eller uten varmebehandling.
Del en uforglemmelig massasjeopplevelse sammen med en du er glad i! Nyt en helkroppsmassasje som inkluderer massasje av rygg, skulder/nakke, bakside armer og bein. Avsluttes med valg av enten fot- eller hodebunnsmassasje.
kr 3490,-

Partnere
[object Object][object Object]
Følg oss