selskap panorama hotell

Meny

SELSKAP- OG FEST

Panorama Hotell & Resort


Forretter:


Hummersuppe
Grillet kamskjell, stekt scampi, frisk vårløk Galliano liquor

Allergener: selleri, melk, skalldyr, bløtdyr

Bakt geitost

Mintmarinert mango-chili-salat Balsamico-creme
Allergener: hvete, melk, sulfitter


Spekeskinke & melon
Spekeskinke, hvit geitost, vannmelon, ristet valnøtter Balsamico-creme
Allergener: melk, valnøtter, sulfitter




Hovedretter:

Lammecarré
Stekt lammecarrè Blansjerte baby grønnsaker Trøffelpotetpure Rosmarinsaus
Allergener: selleri


Okse indrefilet
Langstidstekt okse indrefilet Bakt Cherry tomat, stekt portobellosopp, dampet asparges Pastinakkpuré Peppersaus
Allergener: selleri


Kveite
Stekt kveitefilet Dampet estragon-gulrøtter, blansjert brokkoli, crispy bacon Potet-selleripuré Hvitvinssaus
Allergener: selleri, melk, fisk



Desserter:

Sjokoladefondant
Lun sjokoladefondant Bringebærsorbet
Allergener: egg, melk, hvete


Daimiskake
Konditorens daimiskake Salt karamell Friske bær
Allergener: melk, egg, mandler

(Karamellsaus serveres ikke i skål, men direkte på tallerkenen)


Pasjons-ostekake
Konditorens ostekake med pasjon og mandler
Allergener: egg, melk, mandler





Kjøkkensjefens anbefaling:


Forrett:
Hummersuppe
Grillet kamskjell, stekt scampi, vårløk Galliano liquor
Allergener: selleri, melk, skalldyr, bløtdyr


Hovedrett:
Okse Indrefilet
Langstidstekt okse indrefilet Bakt Cherry tomat, stekt portobellosopp, dampet asparges Pastinakk puré Peppersaus
Allergener: selleri


Dessert:
Daimiskake
Konditorens daimiskake Salt karamell Friske bær
Allergener: melk, egg, mandler





Velkommen tilbords

Partnere
Vi er Miljøfyrtårn-sertifisertVest NæringsrådVisit BergenKlarna
Følg oss