Forrett:
Spekeskinke & Melon
Spekeskinke, hvit geitost, vannmelon, ristet valnøtter
Balsamicodressing
Allergener: melk, valnøtter, sulfitter
Hovedrett
Dagens fangst
Blansjert hvit fisk
Sesongenes grønnsaker
Pastinakkpuré
Pepperrotsaus
Allergener: selleri, melk og fisk
Dessert
Eplepai
Kaffe-kanel is
Friske bær
Allergener: valnøtter, melk, egg og hvete
Forrett
Bakt geitost
Frityrbakt geitost, mintmarinert mango-chili-salat
Balsamico-creme
Allergener: hvete, melk og sulfitter
Hovedrett
Lammeculotte
Langtidsstekt lammecoulotte
Sesongens grønnsaker
Selleri-potetpuré
Sennepssaus
Allergener: melk, sennep
Dessert
Lun sjokoladefondant
Sorbet-is
Friske bær
Allergener: hvete, melk og egg
Forrett:
Kremet Korsfjordsuppe
Fiskesuppe med fersk fisk fra Korsfjorden, Blansjerte grønnsaker, hvit fisk, reker
Allergener: fisk, skalldyr, melk og selleri
Hovedrett:
Indrefilet av okse
Langtidsstekt okse indrefilet
Dampet sesongens grønnsaker, grillet rødløk
Potetpuré
Peppersaus
Allergener: Selleri
Dessert:
Daimiskake
Konditorens daimiskake
Salt karamell
Friske bær
Allergener: melk, mandler, egg
(NB: karamellsaus serveres ikke i skål, men direkte på tallerkenen)
Forrett
Spekeskinke & melon
Spekeskinke, hvit geitost, vannmelon, ristet valnøtter
Balsamicodressing
Allergener: melk, valnøtter, sulfitter
Hovedrett:
Indrefilet av svin
Stekt svin indrefilet
Dampet estragon-gulrøtter og asparges, grillet rødløk
Potetpuré
Rødvinssaus
Allergener: Selleri
Dessert
Creme Brulé
Friske bær
Allergener: melk og egg
Forrett
Bakt geitost
Frityrbakt geitost, mintmarinert mango-chili-salat
Balsamico-creme
Allergener: hvete, melk og sulfitter
Hovedrett
Andebryst
Langtidsstekt andebryst
Gulrotpuré, sesongens grønnsaker
Bakte poteter
Kirsebærsaus
Allergener: melk
Dessert
Lun Sjokoladefondant
Friske bær
Allergener: hvete, melk og egg
Forrett
Kremet hummersuppe
Hummersuppe, frisk vårløk og pillede reker
Allergener: melk, skalldyr, selleri
Hovedrett:
Indrefilet av okse
Langtidsstekt okse indrefilet
Dampet asparges, stekt sopp og grillet rødløk
Pastinakkpuré
Peppersaus
Allergener: Selleri
Dessert
Daimiskake
Konditorens daimiskake
Salt karamell
Friske bær
Allergener: melk, mandler, egg
Forrett
Spekeskinke og melon
Spekeskinke, hvit geitost,
Vannmelon, ristet valnøtter
Balsamicodressing
Allergener: Valnøtter, melk og sulfitter
Hovedrett
Homlagarden kyllingbryst
Ovnsstekt økologisk kyllingbryst fra Homlagarden i Hardanger
Linsegryte med sesongens grønnsaker
Allergener: ingen
Dessert
Creme Brulé
Karamellisert klassisk creme brulé
Friske bær
Allergener: melk og egg
Pris, dagens 3-retters
Vår dagens meny får du samlet til kr 850,- og gir en godt komplett og god smaksopplevelse.
Ønsker du heller å velge enkeltretter, står du selvsagt fritt til det.
Pris per rett:
Forrett: kr 210,-
Hovedrett: kr 445,-
Dessert: kr 210,-