Meny

OKTOBERFEST



Forrett -sharing plate.

Blir servert på bordet:

Brie (fra Ostegården)

Lagret Fanaost VM-vinner (Ostegården rundt 650kr/kg)

Myrdals ost Hvit geitost med ramsløk

Myrdal ost gul kulmelksost med italienske krydder

Bønes øl-snabb

Spekeskinke

Fenalår


Bretzel kringer

Obatzter ostedip laget av kamembert, røykt paprika, løk, mørkt egenbrygget øl

Grønnsakschips av rotgrønnsaker

Chips med smak av iberico gris

Rognebærgele

Grissini


Allergener: melk, hvete,


Hovedrett:

Buffet med oktoberfest-innhold:


Sousvide kokte, glacede pigwings
Svineribbe med sprø svor
Ølsaus (hvete)
Sauerkraut
Bønes chorizo pølse
Bønes Bratwurst
Bønes Jalapeno-pølser
Bønes bacon–ostepølser
Lekre grønnsaker fra sensommer-sesongen
Potetpuré


Dessert:

Tallerkenservering ved bord:

Konditorens eplepai, servert med hjemmelaget kaffe-kanel-is og salt karamellsaus.


Allergener: melk, hvete, egg, valnøtter




Velkommen tilbords



Partnere
Vi er Miljøfyrtårn-sertifisertVest NæringsrådVisit BergenKlarna
Følg oss