Romantisk pakke - Unn dere et herlig pusterom sammen

Alle par - enten de er unge og nyforelskede, småbarnsforeldre eller pensjonister - trenger av og til et avbrekk i hverdagen. En mulighet til å komme seg litt vekk fra det vante, finne roen og ha tid til hverandre.

Panorama Hotell & Resort passer perfekt til dette. Her kommer man langt vekk fra by, støy og hverdag, til stillhet, nydelig natur, god mat og herlige velværeopplevelser. Likevel er det så nært - kun 40 min med bil fra Bergen sentrum, slik at man ikke trenger å bruke opp den dyrebare alenetiden på reising.

Hos oss finner du ingen stusslige og trange hotellrom. Vi har kun nye, romslige juniorsuiter og rorbusuiter, samtlige med nydelig beliggenhet og fantastisk sjøutsikt.

Maten og drikke er utsøkt, med fokus på lokale råvarer. Vi har bl.a. vårt eget røykeri hvor vi bl.a. røyker laks, og vi har vårt eget mikrobryggeri i kjelleren hvor vi lager en rekke sorter med håndverksøl av høyeste kvalitet.

I velværeavdelingen vår finner du utendørs jacuzzier, badstu med sjøutsikt, solrom, treningsrom med utsikt, og ikke minst et stort utvalg av herlige massasjebehandlinger.

Her kan dere bare flate helt ut og slappe av, eller dere kan leie dere kajakker, elsykler, SUP-brett eller kanskje en liten motorbåt. Eller bare ta en tur i det fantastiske kystlandskapet.

Hjertelig velkommen!

Innhold i romantisk pakke:

  • Juniorsuite 1 natt
  • Frokost
  • Musserende vin som velkomst
  • Badekåpe på rommet
  • Tilgang til velværeavdelingen

Pris kr 4.490

Book nå
Vi benytter informasjonskaplser til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.