dagens 3-retters, basert på lokale råvarer

Meny

DAGENS 3-RETTERS

Panorama Hotell & Resort



Mandag

Forrett:
Spekeskinke & Melon
Spekeskinke, hvit geitost, vannmelon, ristet valnøtter
Balsamicodressing
Allergener: melk, valnøtter, sulfitter

Hovedrett
Dagens fangst
Blansjert hvit fisk
Sesongenes grønnsaker
Pastinakkpuré
Pepperrotsaus
Allergener: selleri, melk og fisk

Dessert
Sjokoladefondant
Lun sjokoladefondant
Sorbetis
Friske bær
Allergener: melk, egg og hvete


Tirsdag

Forrett
Bakt geitost
Frityrbakt geitost, mintmarinert mango-chili-salat
Balsamico-creme
Allergener: hvete, melk og sulfitter


Hovedrett
Lammeculotte
Langtidsstekt lammecoulotte
Sesongens grønnsaker
Selleri-potetpuré
Sennepssaus
Allergener: melk, sennep


Dessert
Eplepai
Kaffe-kanel is
Friske bær
Allergener: hvete, melk, egg, valnøtter

Onsdag

Forrett:
Kremet Korsfjordsuppe
Fiskesuppe med fersk fisk fra Korsfjorden, Blansjerte grønnsaker, hvit fisk, reker
Allergener: fisk, skalldyr, melk og selleri


Hovedrett:
Indrefilet av okse
Langtidsstekt okse indrefilet
Dampet sesongens grønnsaker, grillet rødløk
Potetpuré
Peppersaus
Allergener: Selleri


Dessert:
Daimiskake
Konditorens daimiskake
Salt karamell
Friske bær
Allergener: melk, mandler, egg
(NB: karamellsaus serveres ikke i skål, men direkte på tallerkenen)

Torsdag

Forrett
Spekeskinke & melon
Spekeskinke, hvit geitost, vannmelon, ristet valnøtter
Balsamicodressing
Allergener: melk, valnøtter, sulfitter

Hovedrett:
Indrefilet av svin
Stekt svin indrefilet
Dampet estragon-gulrøtter og asparges, grillet rødløk
Potetpuré
Rødvinssaus
Allergener: Selleri

Dessert
Sjokoladefondant
Lun sjokoladefondant
Sorbetis
Friske bær
Allergener: melk, egg og hvete

Fredag

Forrett
Bakt geitost
Frityrbakt geitost, mintmarinert mango-chili-salat
Balsamico-creme
Allergener: hvete, melk og sulfitter

Hovedrett:
Lammecoulotte
Langtidsstekt lammecoulotte
Sesongens grønnsaker
Selleri-potetpuré
Sennepssaus
Allergener: melk, sennep

Dessert:
Tonka-Creme brulé
Cremebrule med smak av tonkabønner
Dessertkjeks
Friske bær
Allergener: melk, egg, hvete

Lørdag

Forrett:
Kremet Hummersuppe
Hummersuppe, frisk vårløk, pillede reker
Allergener: skalldyr, melk og selleri

Hovedrett:
Indrefilet av okse
Langtidsstekt okse indrefilet
Dampet asparges, stekt sopp, grillet rødløk
Pastinakkpuré
Peppersaus
Allergener: Selleri

Dessert:
Daimiskake
Konditorens daimiskake med salt karamell
Friske bær
Allergener: melk, mandler, egg





Velkommen tilbords



Partnere
Vi er Miljøfyrtårn-sertifisertVest NæringsrådVisit BergenKlarna
Følg oss