Bildet viser en rib-båt på sjøen

RIB-båt

OPPLEV HAVET MED RIB

Når du først har kommet deg ut til Sotra må du benytte deg av den unike beliggenheten rett ved storhavet og gjøre noen opplevelser til sjøs. Kjenn at adrenalinet bruser og bli ett med det ville og vakre havet. Så nært storbyen Bergen, men allikevel så langt borte.

Priser:
1 time: Kr 9000,-
(Påfølgende halvtime: kr 3500,-)
Prisene er inklusiv mva.

ROLIG TUR I LOKALT KYSTLANDSKAP?
Ønsker du en roligere tur kan vi også anbefale "kystsafari" i spektakulært farvann, mellom smale viker og i hyggelige tettsted. Kanskje et kaffe-stopp ved Glesvær Kafé, eller en fersk bolle i Bakkasundet? Slike turer kan bli en vel så spennende, og kanskje har også RIB-skipperen god lokalkunnskap om stedene dere kjører.

VÅR SIKKERHET - DIN TRYGGHET
Vi har høy fokus på sikkerhet, sjøegenskaper og komfort ombord i RIB-båten. Alle får utdelt flytedrakt, flytevester og briller. Det vil bli gitt nødvendig sikkerhetsinstruks og orientering om eventuelle forhold i forkant av RIB-turen.

Våre skippere er godt kjent i farvannet utenfor Sotra. Våre båter er jevnlig på service, alltid i god stand og tilpasset de røffe sjøforholdene. Gravide og personer med rygg- eller nakkeproblemer bør vurdere om de ønsker å bli med, eventuelt må turen legges opp for dem. Synlig berusede personer får ikke bli med på tur.

Det er få båter som er sikrere og som går bedre på sjøen enn en RIB. Derfor er disse båtene meget godt egnet til fjordsightseeing og turer på havet.