Julekonsert

9.des er du hjertelig velkommen til en stemningsfylt julekonsert på Panorama Hotell & Resort. Konserten vil finne sted i vår egen storstue, som vil være vakkert pyntet for anledningen. Etter konserten vil det være anledning til å nyte en deilig julebuffet i restauranten. Dette blir en flott mulighet til å komme i julestemning sammen med familie, venner og kolleger.

Program:

  • 18.00 - 19.45: Julekonsert i Panoramasalen, kr 300 +avgift ( kr 20)
  • 20.00 - 22.00: Julebuffèt i restauranten, kr 1190
  • 22.00 - 02.00: Åpen bar

Remy Olsen og Trygve Hellesen har holdt julekonserter med stadig voksende publikumstall. I år, som i 2019 og 2020, er Marianne Juvik Sæbø også med. Med seg har de et fabelaktig band.

Med sin allsidige stemme og store repertoar har Remy Olsen allerede rukket å bli en attraktiv artist gjennom ulike konserter og andre livemusikk-oppdrag. Trygve Hellesen er en høyt kompetent musiker innen saxofoner, fløyter og gitarer med en imponerende merittliste av konserter og diverse samarbeid med etablerte artister de siste tiårene.

Med sin praktfulle vokal og store spennvidde i repertoar, har Marianne Juvik Sæbø en utstrakt konsert- og turnévirksomhet, og har medvirket på rundt 20 cd-er, og gitt ut 6 egne cd-er.


I år har vi også god kapasitet på overnatting og vi har mange ulike romtyper å velge mellom. En stor og velsmakende frokostbuffè er selvfølgelig inkludert i prisen.

Velkommen til et julepyntet Panorama Hotell & resort.

Silvia Høines
Hotellsjef og arrangementsplanlegger
Lydia Daae Nilsen
Salgssjef og seniorrådgiver bryllup
Anette Skutle
Salgskonsulent B2B