Camp Panorama har ulike aktiviteter i naturen. Her en kvinne som skyter med pil og bue

Vikingånden lever på Camp Panorama

15. sep. 2022

Vinden rusker i håret, og vi puster inn den friske havluften. Det er forventning i laget mens vi går sammen ned mot bryggen. Er det noe lek på gang? Er det vanskelig eller tungt å klare postene? Vennskapelig konkurranse og en unik opplevelse står for tur på Camp Panorama.

Denne nye utendørsopplevelsen ble ikke født en sommerdag med glitrende sjø og solvarme svaberg. Midt i den vindfulle vestlandsvinteren satte hotellet i gang med satsing på en ny konkurranseaktivitet i friluft. Det ble en rå og underholdende løype - som ble svært godt mottatt.

Selv om det er bra å være flink, så er det enda bedre å være flink sammen med andre.

Samarbeid er gull

Ja, vi får brukt kroppen. Vi får ting til, sammen. Og vi fryser ikke når vi sager så fort vi kan, med den merkeligste sagen jeg har sett. Det viser seg at det er helt normalt å bli hektet på øksekast, og de stokkene som lå i en haug på bakken kan utrolig nok bli til en fullt brukbar bro på under to minutter. Selv om det er bra å være flink, så er det enda bedre å være flink sammen med andre.

Kan du dine tang og tarer? Etter å ha løpt opprømt rundt bassenget med marine arter, er vi såre glad for at noen på laget kan gå i dybden på liv i havet; her holder det ikke å si "fisk" og "tang" om det skal holde til poeng.

Det sitter i hodet - og litt i armene

Sansene er påskrudd. Opplevelsen sitter i kroppen. Ytterst på bølgedemperen er campens styrkeprøve, med sjø på alle kanter. Vi holder, - og holder, ikke senk armene! Viljen går litt lenger når laget heier.

Det sitter i hodet - og litt i armene

Spekemat og smaking på det lokale ølet er siste post. Da er det helt greit å kjenne det litt i musklene. Praten går rundt bålet, stemningen er god, varmen kommer.

Spekemat og smaking på det lokale ølet er siste post.

En annen ting. Du får veldig lyst til å være den som helt uanstrengt svinger en øks over hodet, og sender den roterende mot blinken. - Tsjakk! - fulltreff. Din indre viking vil ut. Må prøve igjen. Bare en gang til.

Må prøve igjen. Bare en gang til.

Skrevet av: Kristin Vaular Tøgard

(Les mer om Camp Panorama under.)

Silvia Høines
Silvia Høines
Hotellsjef og arrangementsplanlegger
Lydia Daae Nilsen
Lydia Daae Nilsen
Booking og arrangementansvarlig