Nye tider

Det er en stor glede å ønske deg velkommen igjen!

Som du kanskje har fått med deg så har det kommet både nye fasiliteter og nye endringer i vår drift. Det er en stor glede å presentere våre nye suiter i "Panorama view", vårt eget bryggeri i kjelleren og ellers åpne opp i vår beste sesong med strand og turkist vann som glitrer i de vakre omgivelsene. Med gode sommerdager i møte ser vi frem til å gi deg de beste opplevelsene du aldri vil glemme!

GJENÅPNING MED NOEN ENDRINGER

Den største endringen er nok at deler av hotellbygget er utleid i en lengre periode, og dermed ikke tilgjengelig for hotellets gjester. Hotellet drives videre, men nå med mindre kapasitet og større fokus på grupper og overnattende gjester.

ROM OG OVERNATTING
Vi har nylig oppgradert anlegget med 16 fantastiske utsiktsrom/suiter i vårt nyrenoverte "Panorama view". I tillegg til dette har vi 7 fjordsuiter. Panorama Hotell & Resort i dag en totalkapasitet på 23 rom med til sammen 92 sengeplasser. Hotellrommene i hovedbygget ligger under langtidsleien og er ikke lenger tilgjengelig for hotellets gjester.

RESTAURANT
All bevertning serveres nå i vårt eksklusive bryggeri, i lobbyen eller i eget lokale for større grupper. Med fasilitetene vi har per i dag har vi dessverre ikke mulighet til å ta imot andre gjestet til bespisning enn våre boende gjester. Her kan det også gjøres unntak, særlig for større grupper. Vi ber deg derfor gjøre en avtale med oss i forkant dersom du ønsker bespisning uten overnatting. Restaurant- og bar i hovedbygget er utleid.

SPA- OG VELVÆRE
Våre flotte SPA- og velværefasiliteter er forbeholdt hotellets egne gjester, og har nå nye åpningstider:
Fredag: kl. 14:00 - 23:00
Lørdag: kl. 14:00 - 23:00
Søndag: kl. 07:00 - 15:00

AKTIVITETER OG OPPLEVELSER
Vi fortsetter vårt store utvalg av aktiviteter, men nå i all hovedsak for hotellets gjester. Det finnes unntak, blant annet båtutleie, RIB og Camp Panorama. Vi ber deg likevel kontakte oss i forkant slik at vi kan gi deg optimal service og beste leveranse.

NYE ÅPNINGSTIDER
Vi har ikke lenger døgnåpent hotell, men generelt betjening på huset fra morgen til kveld så lenge vi har gjester. Dager hvor vi ikke har gjester holder vi stengt. Vi trenger derfor alltid en forhåndsbooking fra deg enten det gjelder omvisning, selskap eller en enkel overnatting.

Telefonen er åpen mandag-lørdag fra kl. 09:00-16:00.
Ellers er vi alltid tilgjengelig på e-post og svarer fortløpende, helst innen 24 timer.

Kontakt resepsjon:
[email protected] | 56 31 90 00

Har du henvendelser som gjelder møter, samlinger eller selskap kan du gjerne ta direkte kontakt med en av oss:

Silvia Høines
Hotellsjef og arrangementsplanlegger
Lydia Daae Nilsen
Arrangementsplanlegger og seniorrådgiver for bryllup

Økt fokus på eksklusivitet, service og gode opplevelser!

Vi jobber hardt for at du som gjest skal få et uforglemmelig opphold hos oss med service i ypperste klasse. Kun det beste er godt nok!

Velkommen til oss!